Karina's Les

Reacties

Reageer

Liesbeth

2022-02-09

Elke les weer voldaan naar huis
vol goede moed om zelf meer aan de slag te gaan! Bedankt Karina!

Marja

2021-12-17

Al een paar jaar ben ik een enthousiaste volgeling van Karina's lessen. En nog steeds ga ik elke week met plezier naar haar mooie, sfeervolle yogastudio. Yoga heeft mijn voorkeur maar de gecombineerde les yoga/Pilates is ook erg fijn. Karina weet je elke les weer te verrassen met nieuwe uitdagingen. Net als je denkt : " het gaat nu wel gemakkelijk" heeft ze weer een nieuwe variatie bedacht om je lijf te trainen, zodat je soepel, lenig en sterk blijft. Ook tijdens de Corona-lockdown, toen de studio helaas moest sluiten, heeft Karina digitale lessen aangeboden en kon je toch (thuis) lessen volgen.
Ook nu, met de maatregelen waaraan we ons moeten houden, slaagt Karina er in om met veel creativiteit, optimisme en aangepaste roosters de lessen te laten doorgaan. Dankjewel, Karina. Tot de volgende les!

Meindert

2019-01-20

Karina heeft hele fijne lessen, er hangt een fijne ongedwongen sfeer. Je kan in je eigen tempo mee doen met alle oefeningen en als je vragen hebt kan je altijd bij haar terecht. het zijn klassen van max. 6 personen. De lessen zijn zeer divers, de ene keer met een bal, de andere keer met een kussen. Nooit een zelfde les. ik doe het nu denk ik een jaar, en het helpt mij om heel veel stress los te laten, en mijn spieren te ontspannen. Als je last hebt van stress is dit zeker een aanrader.

Marie-José

2017-10-11

Na een tijdje niet zoveel gesport te hebben ben ik samen met een vriendin op zoek gegaan naar een nieuwe vorm van bewegen. Ik was nooit eerder in contact geweest met yoga en heb hiervoor altijd balsporten gedaan, hockey, tennis en hardlopen. Maar, drukke periode met jonge kinderen, baan, sociaal leven, en wel zoekende naar ontspanning en beweging, leidde ertoe dat we samen een proefles zijn gaan doen. Het was een schot in de roos. Karina geeft gevarieerd les, elke week is het anders. Ik voel m'n spieren sterker worden en m'n lijf flexibeler, daarbij is m'n hoofd heerlijk leeg na een klas yoga/pilates. Vooral de combinatie vind ik zelf erg fijn, een stuk yoga en daarna toch nog even die spieren een beetje strak strekken. Verder is de studio schoon, de muziek leuk en de mede yogi's heel relaxed en van alle leeftijden door elkaar heen. Ik kan je Karina's les echt aanbevelen!

Els van Duijn

2017-07-25

Ik vond mijzelf nooit zo'n yoga type, maar bij Karina's les voel ik me helemaal op mijn plek. Goed voor mijn lijf en goed voor mijn geest. De muziek (heel belangrijk voor mij) is zeer gevarieerd, een met aandacht ingerichte plezierige ruimte en de begeleiding is super ! En geen les is hetzelfde dus het is altijd weer een verrassing.

Claudia de Baar

2017-07-13

Wij, mijn man en ik, volgen sinds een half jaar ongeveer Pilates op woensdagavond bij Karina. De lessen zijn heerlijk en je merkt ook echt dat het wat voor je lijf doet. Ik vind de lessen vooral uitblinken in afwisseling. De ene keer met een grote bal, dan de kleine bal, elastiek en soms met niets wordt je lijf uitgedaagd en merk je elke week dat je weer ietsjes sterker wordt.

Gabrielle

2017-07-04

Ook ik ben een enthousiaste leerling van Karina's yoga/pilates lessen. In een fijne rustige studio geeft Karina duidelijke uitleg/aanwijzingen van de oefeningen met een lekker rustig muziekje op de achtergrond.
Het is ook fijn dat als je een keer niet op je vaste avond kan, je dan gewoon bij een andere les kan inhalen; of gewoon leuk om ook eens met een andere les mee te doen!

Marceline de Waard

2017-07-03

Stijf als een plank begon ik eind vorig jaar in de yoga/pilates les op maandag. Maar de sfeer was fijn en stuntelen was geen probleem. Aangemoedigd door de relaxte maar ferme aanpak van Karina, hield ik vol. ‘Je doet wat je kan’ en ‘gewoon proberen’ wordt afgewisseld met ‘navel in’, ‘schouders breed’ en ‘billen omhoog’. En nu, dertig lessen later, gaat het opeens wat makkelijker met de afwisseling tussen de plank, de lachende hond en de kleine stapjes naar voren. Dus wie weet, wordt het dertig lessen verder ook nog eens wat met mijn buikspieren.

Marja

2015-11-16

Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met yogalessen bij Karina. Eerst 1 keer per week maar al snel ging ik twee keer per week naar de yogastudio van Karina. De lessen zijn afwisselend en altijd uitdagend en er zit een goede opbouw in.
Het prettige vind ik de kleine groepen waarmee Karina werkt. De studio is knus en superschoon en wordt regelmatig veranderd en verfraaid! Ik ben sterker, gespierder en vooral leniger geworden en nog steeds ga ik met veel plezier naar de lessen. Wel een waarschuwing........de lessen zijn zeer verslavend!

Erica

2015-10-20

Ik volg de yoga-pilates lessen nu ongeveer 10 maanden en ik ben blij dat ik dit gevonden heb. Karina geeft fijn les, het is kleinschalig opgezet, in een schone, knusse omgeving met fijn licht en bijpassende muziek.
De lessen zijn afwisselend en er wordt goed opgelet of je de houdingen goed uitvoert. Na afloop altijd een moment van rust om na te voelen wat de oefeningen met je hebben gedaan. Heerlijk!

Wilma

2015-02-14

Vanaf vorig jaar juni volg ik de Pilates lessen van Karina. De lessen zijn professioneel met steeds gevarieerde oefeningen en worden in kleine groepen gegeven. Dit in een bijzonder prettige inspirerende omgeving. Nog geen les heb ik overgeslagen, want het is waar dat je met de training werkt aan betere conditie en aan een betere ik. Je voelt je gewoon sterker worden zonder jezelf te forceren. Ik kan het iedereen aanraden.

Loes

2014-05-26

Sinds drie maanden volg ik met mijn vriendin de yogalessen bij Karina. Ik had nooit gedacht dat ik dit op mijn leeftijd zou kunnen (64 jaar). Er is een wereld open gegaan, het gaat steeds beter. Ik kan oefeningen waarvan ik nooit gedacht had dat het zou lukken. De sfeer is fijn en je voelt je heerlijk na de les. Dit blijf ik doen!

Wouter

2014-02-19

Ik ben nu ongeveer een jaar geleden begonnen met yoga en pilates lessen bij Karina. Dat is langer dan ik de laatste jaren ooit iets heb volgehouden. Maar Karina maakt het toch iedere keer weer de moeite waard en vooral heel erg leuk om te komen. Het is relaxed en informeel, maar toch hard werken. Ze moedigt je aan, ze corrigeert je op een hele prettige manier en na tijd merk je al dat je dingen beter kan, dat je meer kracht krijgt, soepeler wordt en oefeningen die je eerst niet eens snapte, nu gewoon kan doen. En dat blijft doorgaan; het kan altijd beter, en je kunt het ook steeds beter. Ik zelf ben me ook buiten de lessen beter gaan voelen, minder stijf, minder last van mijn rug et cetera. En tenslotte, als je een hele dag hebt gewerkt, en je hoofd gonst helemaal van al het gedoe, en je zou het liefste gewoon crashen op de bank, dan is een yogales precies wat je nodig hebt om weer gewoon te kunnen nadenken en weer energie te krijgen. Geloof me.

Marijn & Pauline

2014-02-11

Een paar keer een lesje bij Karina mogen volgen, echt super jammer dat we dichter bij huis niet zo’n toffe yoga studio hebben. Zeker weten dat we dan iedere week zouden gaan! We moeten er een heel eind voor rijden, maar het is echt de moeite waard. Gezellige en prettige uitstraling, je voelt meteen de rust over je heen komen als je de studio binnen komt. Door de kleine groepjes is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Hard werken, maar met een fijn resultaat. Na de lessen voelden we ons heerlijk ontspannen maar wel met een goed gevoel dat we aan ons lichaam hadden gewerkt. Ook geen last gehad van spierpijn. Hebben al weer zin in een volgende keer!

Cassandra

2013-09-19

Ik heb al behoorlijk lang verschillende lessen bij Karina gevolgd (begon met Pilates en later de combi-les Yoga-Pilates) en heb het altijd heel fijne lessen gevonden. Nu ben ik helemaal 'hooked'! Nadat zij haar eigen studio begon ben ik het sporten serieuzer aan gaan pakken en ga nu twee keer per week. De inrichting van de studio en de sfeer die Karina weet te creëren spelen daar zeker een belangrijke rol in, maar de basis blijft natuurlijk de lessen zelf. Ze weet de lessen altijd heel mooi op te bouwen en een goede balans te vinden tussen fysieke uitdaging, rek en ontspanning. Ik kan niet meer zonder!