Karina's Les

Over Karina

Mijn moeder gaf mij als kind op voor klassieke balletlessen. Ik werd gelijk gegrepen door de mooie bewegingen en het blije gevoel wat dansen mij gaf. Hier begon één van mijn passies. Veel verschillende dansvormen en lessen volgden.
Na de mode-academie (mode was een andere passie) heb ik naast mijn werk als kleding- en kostuumontwerpster een aantal jaren als showdanseres gewerkt. Op een gegeven moment nam een vriendin mij mee naar een groepsles op de sportschool. Dit was weer nieuw voor mij, sport en dans werden vaak gecombineerd en ik maakte ook kennis met Yoga & Pilates.
De danservaring kwam van pas en al snel gaf ik les in o.a. aerobicdance, steps, b.b.b, zumba, poweryoga en pilates. Met heel veel plezier heb ik dit 15 jaar gedaan.
Ik merkte dat vooral Yoga & Pilates me veel voldoening en balans gaven en heb me hier verder in verdiept. Nu was het tijd voor een eigen studio en in 2012 was het zover!

Yoga & Pilates zijn twee prachtige bewegingsvormen die lichamelijk en geestelijk ook helend werken. Het is allebei een "rustige" manier van bewegen en je werkt aan de diepgelegen spieren. Er zijn bovendien zó veel houdingen en oefeningen! Je hebt oneindig veel afwisseling, zo blijft het altijd inspirerend. Het lichaam krijgt een mooie houding en je wordt er krachtig en flexibel van. Dit werkt door in je mentale toestand. Je krijgt meer inzichten, omdat je letterlijk en figuurlijk flexibel & sterk wordt. Hier heb je je hele leven profijt van.

Zó fijn om in een eigen ruimte mijn ervaringen te delen, zodat ook anderen kunnen genieten van alle lichamelijke & mentale voordelen van Yoga & Pilates!

Karina Hermans

Telefoon: +31 6 27 24 22 82

Mail: info@karinasles.nl

Contact