Karina's Les

Lessen & Prijzen

Lestijden

Maandag
Yoga & Pilates 19:00 - 20:00
Yoga & Pilates 20:30 - 21:30
Dinsdag
Yoga & Pilates 19:00 - 20:00
Vinyasa Flow Yoga 20:30 - 21:30
Woensdag
Pilates 19:00 - 20:00
Yin Yoga Stretch & Relax 20:30 - 21:30
Donderdag
Yoga & Pilates 19:00 - 20:00
Yin Yoga Stretch & Relax 20:30 - 21:30
Vrijdag
Yin Yoga Stretch & Relax 20:30 - 21:30

Prijzen

Proefles €10,00
Losse Les €18,50
5 Lessen €70,00
6 weken geldig
10 Lessen €130,00
13 weken geldig
20 Lessen €240,00
26 weken geldig
Privé Les €70,00

De lessenkaart is persoonsgebonden

Pinnen is niet mogelijk. Betalingen graag contant of via bank overschrijving

Bankrek. IBAN nr. : NL26INGB0668971983

t.n.v Mw K.M.Hermans te Schiedam

Let op!

Schrijf jezelf in voor een vast tijdstip, in verband met de kleine groepen zijn het namelijk geen inlooplessen. Zo ben je altijd verzekerd van een plek. Indien je niet elke week op dezelfde dag kan meedoen zou je even van te voren kunnen bellen of een whatsapp/sms sturen of er plek is. Maximum aantal deelnemers bij de lessen is 8.

Afmelden

Voor 12:00 uur 's middags op de dag dat je les hebt of liever nog eerder, zodat er dan eventueel plek is voor een ander. Bij niet of te laat afmelden wordt er één les berekend.

Vinyasa Flow Yoga

Deze les is geïnspireerd op de vele vormen van yoga die er zijn maar is nog het beste te omschrijven als een Vinyasa flow les. Verschillende asana's (houdingen) lopen vloeiend in elkaar over waardoor er bijna een "dans" aldus "flow" ontstaat. De zonnegroet is een vaste basis-oefening die elke les weer in een andere vorm en volgorde terugkomt. Deze wordt gecombineerd met diverse houdingen en een bewuste ademhaling. Tussen de oefeningen door zijn er een aantal rusthoudingen. Kracht en soepelheid worden opgebouwd en je balans zal verbeteren. Het lichaam wordt als het ware “uitgelijnd”, je wordt geconfronteerd met je sterke en minder sterke gedeeltes van je lichaam. Er ontstaat een beter bewustzijn van hoe je lichaam in elkaar zit waardoor je gerichter aan je lichaam kan werken. Na verloop van tijd zal je versteld staan als je merkt dat je meer kracht, soepelheid en balans hebt. Iets belangrijks waar je in het dagelijkse leven lichamelijk en ook geestelijk veel profijt van hebt.

Yin Yoga Stretch & Relax

Misschien heb je veel stress of heb je om een andere reden behoefte aan ontspanning en zou je ook graag soepeler willen worden. Dan is deze les heel geschikt. Bij deze Yin (zachte) vorm van yoga gaat de aandacht volledig uit naar het creëren van soepelheid, ontspanning en rust. De oefeningen zijn goed te volgen voor iedereen. Ook als je eventueel blessures hebt. Met behulp van een diepe, rustige ademhaling kun je steeds beter ontspannen en soepeler worden. Door het rustige tempo voelt je lichaam en geest heerlijk ontspannen na afloop.

Pilates

Om de diepst gelegen stabiliteitsspieren te trainen kun je het beste gaan voor de Pilates les. Veel aandacht voor rug en buik, maar armen en benen worden ook niet overgeslagen. Een betere houding, sterke lange spieren en een strakkere buik. Je kan het bereiken met deze oefeningen! Een les die deels kan bestaan uit staande oefeningen maar voornamelijk uit grondoefeningen. Een rustige les waar toch heel hard gewerkt wordt en die voor bijna iedereen geschikt is (helaas niet aanbevolen voor zwangere vrouwen in verband met sterke aanspanning van de buik). Veel afwisseling, de oefeningen worden ook wel eens gedaan met pilatesringen, grote of kleine pilatesballen e.d. Verrassende, leuke en gevarieerde oefeningen. Bij regelmatige beoefening veel resultaat! Deze les kan ook een goede aanvulling zijn op de yoga lessen.

Yoga & Pilates

Kun je niet kiezen tussen Yoga & Pilates? Dan doe je het allebei in deze les. Een perfecte combinatie. In deze gevarieerde les wordt in de eerste helft verschillende vormen van Yoga gedaan, dit is een fijne warming up voor het tweede gedeelte, waarin de Pilates oefeningen worden gedaan. Veel afwisseling, iedere week weer anders. Uitdaging en veel plezier!

Privé Les

Een les aangepast op je eigen niveau. Voor beginners een goede inleiding voordat je aan de groepsles mee gaat doen. Intensieve aandacht en uitleg, oefeningen om de houdingen en bepaalde spiergroepen sterker te maken of juist te ontspannen. Ook een goede aanvulling op de groepslessen. (Tijdstip in overleg)